O SPOLOČNOSTI LOVA SKIN

           

„LOVA“ znamená ve švédštině slibovat… v LOVA | SKIN, dáváme sliby, které dodržujeme.

Společnost LOVA | SKIN založila švédská kosmetička Lovisa, která nyní žije ve Švýcarsku. V roce 2017, po narození svého druhého dítěte, si Lovisa uvědomila, že stejně jako mnoho dalších zaneprázdněných žen a matek jí zbývá jen velmi málo času pro sebe. Proto potřebovala účinné, snadno použitelné a rychle působení kosmetické produkty.

Dnes většina žen touží vypadat co nejlépe a milovat se takové, jaké jsou. Ne - mladšího vzhledu, ne - retušovaného mě, ale mě nejlépe vypadající verze v každém věku. LOVA | SKIN žena se drží myšlenky zdravé a nedotčené přirozené krásy. Neexistuje žádné hledání dokonalosti, žádné receptury proti stárnutí. Krása, o které sníme, již není synonymem nulové vady. Věříme v myšlenku univerzální krásy s přirozenou zdravou pokožkou.

Po desetiletích klamání tradičními značkami, které přehnaně slibovaly a nedodržovaly, si Lovisa představovala produkty vyhovující jejím vlastním potřebám i potřebám moderních spotřebitelů „na cestách“. Tento trend potvrdila v roce 2018 společnost Kline, poskytovatel průzkumu trhu, který uvedl, že produkty, které prohlašují, že poskytují okamžité výsledky, zaznamenávají nárůst popularity.

Žijeme ve světě okamžitého uspokojení, když jde téměř o všechno. Ve společnosti LOVA | SKIN vyvíjíme produkty, které nabízejí viditelné výsledky v rekordním krátkém čase.

Produkty LOVA | SKIN jsou veganské, bez parabenů, sulfátů, ftalátů, barviv a vazelíny.