Maloobchod


V příjemném prostředí malé prodejny naleznete vše, co potřebujete pro svůj dokonalý vzhled. Individuální přístup k zákazníkovi a domácí atmosféra přeměňuje prodej na dokonalý zážitek. Nabízíme značky, které jsou něčím výjimečné a posouvají péči o Vás na umění.

Umění zdravých nehtů - ORLY - věděli jste, že je to světový lídr v péči o přírodní nehty?  Založil ji Jeff Pink, otec tzv. "Francouzské manikúry", která je součástí našeho šatníku již několik desetiletí. Poprvé ji prezentoval na módních molech v Paříži. 300 odstínů laků, 150 odstínů gel laků a 30 ošetřujících přípravků na nehty Vám zaručí dokonalou, trvanlivou a zdravou manikúru.

Umění zdravé pleti a dokonalého makeupu - DERMACOL - věděli jste, že Dermacol byl první makeup na světě a jeho licence byla v 60-tých letech prodána do Hollywoodu?  Vysoká kvalita produktů a široký výběr Vám pomůže najít řešení pro dokonalou pleť a vizáž.

Umění zdravých vlasů - JOICO - věděli jste, že tento profesionál v péči o vlasy objevil peptidový řetězec, který poškozené a zničené vlasy přemění na vlasy zdravé?  Chcete vlasy, které odrážejí vaši osobnost?  Je tu JOICO pro každý vlas a každý problém.

Umění zdravých vlasů - GOLD - profesionální péče o vlasy se zrodila z vášně a lásky k řemeslu kadeřnických služeb. Produkty šetrné k životnímu prostředí, které poskytují skvělé výsledky, sílu a dlouhotrvající efekt, aby podpořily dnešní rychle se měnící každodenní look. Vlasová linie se zrodila z osobní filozofie: "Přinášíme výzvy a vytváříme budoucnost". Inspirovaná nejlepšími vůněmi z přírody a texturami jídla. Všechny produkty jsou téměř výhradně vyrobeny z obnovitelných a udržitelných zdrojů, využívají čisté esenciální oleje, rostlinné extrakty a přírodní antioxidanty. Produkty GOLD přinášejí požitek inovativní a funkční vlasové péče.


Těšíme se na Vaši návštěvu!


Drieňová 1H, 821 02 Bratislava, Slovensko
errow@errow.cz
+421 911 479 761