Veľkoobchod


Od roku 2005 přinášíme na slovenský a od 1.3. 2019 i pro český trh to nejkvalitnější pro dokonalou manikúru, pedikúru a modelaci nehtů gelovou a akrylovou technikou.

ORLY, IBD a ASTONISHING jsou zárukou kvality a široké škály produktů pro každou manikérku a pedikérku. Značky neustále přicházejí s novinkami a módními trendy, abyste uspokojili každou svou zákaznici při vytouženém dokonalém vzhledu rukou a nohou.

V příjemném prostředí malé prodejny naleznete individuální přístup s odborným poradenstvím, možností zaškolení a vyzkoušení si produktů.

Objednávky doručené do společnosti telefonicky, e-mailem nebo přes e-shop do 14. hodiny jsou zasílány kurýrní společností ještě týž den, takže se vám může stát, že neprojde ani 24 hodin do jejího doručení.


Dvakrát ročně nás můžete navštívit na odborných výstavách v Trenčíně, Bratislavě a Praze, jedenkrát ročně provádíme šňůru školení po SR i ČR ve vybraných městech, nebo se můžete přihlásit na individuální školení zaměřené na produkty ORLY, IBD a ASTONISHING, rekvalifikační kurzy pro začátečníky i pokročilé na manikúru, modelaci nehtů, wellness manikúru a wellness pedikúru. O novinkách informujeme v profesionálním časopise pro manikérov a pedikéry Absolutní Look a také rozesíláme Newsleter e-mailem, pokud nám poskytnete Vaši emailovou adresu.

Manikérkam a pedikérkam nabízíme při spolupráci zdarma propagační materiál (plakáty, stojánky, objednací kartičky pro zákaznice, katalogy, letáčky a jiné dle nabídky v daném okamžiku), výhodné slevy na základě ročních nákupů nebo okamžité slevy na vybraný sortiment v akci za velkoobchodní ceny.

Záruku kvality, profesionální přístup a dokonalý servis - to vše najdete u nás.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Predejna:

Drieňová 1H, 821 02 Bratislava, Slovensko
errow@errow.cz
+421 911 479 761